Recepty > kuře > šištičky z polotovaru na drůbeží sekanou na zelených paprikách
Potřebné suroviny:
400 g polotovaru na drůbeží sekanou, mouka na obalení, tuk na osmažení, 60 g Hery, 1 cibule, 5 paprik, sůl
Postup přípravy:
Z rozmrazeného polotovaru utvoříme na prkénku váleček a nakrájíme z něho celkem 12 dílků. Z těchto dílků tvarujeme šištičky. Opečeme je na pánvi s rozehřátým tukem. Zvlášť na Heře, případně na tuku z opékání osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na ni papriky zbavené semen a nakrájené na nudličky, podlijeme a do tohoto základu vložíme i osmažené šištičky. Dusíme společně asi 15 minut, až se šťáva zcela vydusí a podáváme s bramborovou kaší nebo s rýží.
Další jídla:
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Gulášová polévka z mletého masa s polévkovým kořením.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Těstoviny s vejci
Recept na přípravu jídla šištičky z polotovaru na drůbeží sekanou na zelených paprikách přináší na talíř svoji chuť.