Recepty > kuře > šištičky z polotovaru na drůbeží sekanou na pečivu
Potřebné suroviny:
400 g polotovaru na drůbeží sekanou, 100 g tvrdého sýra (ementálu, moravského bochníku nebo eidamu), olej na opečení, rajče, oliva, nakládané houby nebo nakládaná zelenina na ozdobení
Postup přípravy:
Z rozmraženého polotovaru na drůbeží sekanou upravujeme šištičky, aby byly na jednu porci asi celkem čtyři, tedy připravíme jich asi 16 kusů. Na prkénku je budeme obalovat v nastrouhaném sýru a rychle smažit v rozehřátém oleji po všech stranách. Každou šištičku doplníme buď plátkem osoleného a opepřeného rajčete, nebo zapíchneme olivu, nakládané houby nebo nakládanou zeleninu. Pomocí párátka je současně i s ozdobením zapíchneme na plátek rohlíku nebo na kousek veky a podobně.
Další jídla:
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Gulášová polévka z mletého masa s polévkovým kořením.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Husí játra jako minutka s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Těstoviny s vejci
Recept na přípravu jídla šištičky z polotovaru na drůbeží sekanou na pečivu přináší na talíř svoji chuť.