Recepty

Recepty > kuře > salámové košíčky s drůbeží náplní

Salámové košíčky s drůbeží náplní

Potřebné suroviny:

8 koleček salámu, olej na smažení
Náplň: 20 g másla, 1 menší cibule, 200 g žampionů, sůl, pepř, 200 g upečeného drůbežího masa, 1/8 l smetany, petrželka, hlávkový salát na ozdobu

Postup přípravy:

Kolečka salámu vložíme na rozehřátý olej a osmažíme pouze na jedné straně, aby se vytvořil košíček. Ihned plníme připravenou náplní, na míse nebo na talíři přizdobíme hlávkovým salátem a petrželkou.

Náplň: na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme dobře očištěné a na tenké plátky nakrájené žampiony, sůl, pepř, podlijeme a dusíme asi 10 minut doměkka. Pak přidáme nadrobno nakrájené maso, zalijeme smetanou, dochutíme, necháme dobře prohřát a plníme.

Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuře na kari ochutíme solí.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Francouzská pórková polévka s kostičkami opražené housky.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Husí játra jako minutka s rýží.
Studená rajčatová polévka

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla salámové košíčky s drůbeží náplní přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.