Recepty

Recepty > polévky > rychlá polévka z mletého masa

Rychlá polévka z mletého masa recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g mletého masa hovězího nebo mix, sůl, 6 kuliček celého pepře nebo špetka mletého, 3 kuličky nového koření, několik kapek polévkového koření nebo 1 lžička vegety, 100 g mražené zeleniny, 70 g těstovin nebo kapání (1 menší vejce, 80 ml mléka, špetka soli, 80 g hrubé mouky), petrželka

Recept na přípravu:

Mleté maso rozdělíme na malé kousky a vložíme do 1,5 litru vlažné vody, osolíme, okořeníme a necháme zvolna vařit, ke konci přidáme zeleninu a dochutíme dle svých zvyklostí. Do polévky zavaříme kapání, které si připravíme z 1 menšího vejce, 80 ml mléka, špetky soli a 80 g hrubé mouky, nebo zvlášť uvaříme těstoviny, které do polévky přidáme. Musí nám vniknout hustější těstíčko, které buď zaváříme do vařící, mírně osolené vody, pak zcedíme a propláchneme nebo můžeme zavařovat i přímo do polévky.

Další recepty:
Bramboračka pro děti zahuštěná světlou jíškou.
Originální italský recept na Minestrone posypanou sýrem.
Krémová žampionová polévka se dvěma sýry, které necháme rozpustit.
Polévka kulajda na kterou použijeme dvě hrsti sušených houb.
Krémová bramboračka s nadrobno nasekanou pažitkou.
Polévka česnečka zahuštěná hladkou moukou smíchanou s vodou.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Gulášová polévka z mletého masa s brambory.
Bramboračka s houbami a pokrájenou kořenovou zeleninou.
Bramboračka s kroupami do které nakonec vmícháme posekanou petrželovou nať.
Polévka z mletého masa ochucená nadrobno pokrájenou petrželkou.
Aljašská treska na másle

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rychlá polévka z mletého masa.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.