Recepty

Recepty > ryby > štika na másle

Recept - Štika na másle

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

štika obecná (1 – 1,5 kg), citron, drcený kmín, sůl, máslo, hladká mouka

Postup přípravy:

Štiku zbavenou šupin, nejprve opláchneme a poté osušíme. Štiku nařežeme na podkovy, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme drceným kmínem a obalíme v hladké mouce. Nakonec podkovy štičího masa osmažíme na rozpáleném másle z obou stran dozlatova.

Podáváme s vhodnou přílohou.

Další recepty:
rybí polévka, rybí pomazánka, filety z lososa, úhoř na másle, rybí karbanátky, treska s rajčaty, úhoř na víně, ryby nakládané na kyselo, kuřecí placičky, tatarák z lososa, rybí placičky, aljašská treska na másle, sashimi z mořských ryb a mušlí, makrela na paprice

Recepty
Štika na másle

Recept, podle kterého připravíte pokrm štika na másle.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.