Recepty > kuře > řízky pařížské z polotovaru na drůbeží sekanou
Potřebné suroviny:
400 g polotovaru na drůbeží sekanou, hladká mouka na obalení, 2 vejce, tuk na smažení, hlávkový salát a rajče na ozdobení
Postup přípravy:
Na pomoučeném prkénku rozdělíme rozmražený polotovar na čtyři díly. Roztlačíme je na tvar silnějších řízků. Po obou stranách obalíme v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích a postupně vkládáme do pánve s rozehřátým tukem. Osmažíme krátce po obou stranách, přizdobíme salátem a plátkem rajčete
Další jídla:
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Krůtí řízky
Recept na přípravu jídla řízky pařížské z polotovaru na drůbeží sekanou přináší na talíř svoji chuť.