Recepty > kuře > řízky naložené v tatarce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
kuřecí nebo krutí řízky, tatarská omáčka, česnek, 1 vejce, strouhanka
Postup přípravy:
Řízky lehce naklepeme a osolíme. Do misky vložíme tatarku, prolisovaný česnek a 1 celé vejce, vše rozšleháme na marinádu, do které řízky vložíme tak, aby v ní řízky byly celé pokryté. Druhý den vytáhneme řízky z marinády, neotíráme a ihned obalujeme ve strouhance a smažíme jako klasický řízek na rozpáleném oleji.
Další jídla:
Kuřecí maso v nivové omáčce s nakrájenou petrželkou.
Vepřové plátky na žampionech ke kterým přidáme nasekanou bazalku.
Kuře s nádivkou má zlatavý povrch.
Pečená husa a přílohou dle vlastní chuti.
Kuřecí řízky v tatarské omáčce podáváme s bramborovou kaší jako přílohou.
Boloňské špagety jsou světový recept.
Kuře s olivami prohřejeme a podáváme.
Vánoční kapří polévka s osmaženou houskou.
Plněné kuřecí řízky podáváme s vařenými brambory.
Těstoviny se špenátem posypeme strouhaným sýrem.
Kuře na medu který smícháme s chilli omáčkou.
Telecí řízek
Recept, podle kterého je hračka připravit řízky naložené v tatarce.