Recepty

Recepty > polévky > rajčatová polévka s noky

Rajčatová polévka s noky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 litr čisté rajčatové šťávy, olej, 1 menší cibule, 1 menší paprika, sůl, cukr
Noky: 1 vejce, sůl, 100 g hrubé mouky, trocha vody

Recept na přípravu:

Do hrnce nalijeme trochu oleje, přidáme rajčatovou šťávu, trochu vody, nadrobno pokrájenou cibuli a papriku, osolíme a osladíme podle chuti. Všechny suroviny na noky smícháme. Necháme chvíli odstát a vytváříme noky, které zavaříme do vroucí rajské polévky a chvíli povaříme.

Další recepty:
Zelňačka s klobásou ke které můžeme přidat cukr.
Kulajda s koprem a vejci přidáme do ní cukr.
Falešná dršťková polévka kterou dochutíme majoránkou.
Zelňačka s uzeným masem na drobné kostičky.
Rajčatová polévka s cuketou z vývaru.
Červený boršč se zelím a řepou.
Rajčatová omáčka kterou podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Rajčatová česnečka s osmaženými kostičkami chleba.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky do kterého vmícháme nasekanou petrželku.
Boršč s klobásou přelijeme zakysanou smetanou.
Ruský boršč

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rajčatová polévka s noky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.