Recepty > polévky > polévka z medvědího česneku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g medvědího česneku, 3 stroužky česneku, 1 cibule, máslo, zeleninový vývar, 2 větší brambory, 100 g hlívy ústřičné, 1/3 brokolice, kousek sýru Niva, 1 měkký tavený sýr, 1 lžička Vegety, 100 ml šlehačky, petrželka, pepř, sůl
Recept na přípravu:
Rozehřejeme máslo, na kterém orestujeme nadrobno pokrájený česnek a cibuli, zalijeme zeleninovým vývarem a přidáme na kostičky nakrájené brambory, nasekaný medvědí česnek, nakrájenou hlívu ústřičnou, brokolici a vaříme. Poté přidáme nadrobený sýr Niva a kousky taveného sýra, Vegetu, opepříme, osolíme a nakoneci zalijeme šlehačkou a posypeme petrželkou.
Další recepty:
zavářka do polévky s hráškem, ruský boršč je jídlo ruské kuchyně, cuketová polévka s rajčaty, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, smetanová žampionová polévka, hovězí na česneku, zeleninová pánev na řecký způsob, cuketová polévka s brambory, drůbeží vývar s rýží, boršč s klobásou, žampionový krém, cibulačka, houbové knedlíčky do polévky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Ochutnejte recept polévka z medvědího česneku.