Recepty > polévky > pikantní česnečka s feferonkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
brambory, bujon, česnek, sůl, majoránka, pepř, feferonka
Recept na přípravu:
Ve 2 litrech vody uvaříme na kostičky nakrájené brambory, přidáme bujon, utřený česnek se solí, majoránku, pepř a kousek feferonky, kterou v polévce ještě chvilku povaříme. Nakonec přidáme kousek sádla. Feferonka dodá česnečce patřičně ostrou chuť.
Další recepty:
Gulášová polévka z mletého masa necháme ji důkladně provařit.
Česnečka s bramborami nakrájenými na kostičky.
Bramborový guláš je dochucena česnekem a kořením.
Česnečka z pěti stroužků.
Pikantní vepřové plátky podáváme s bramborem.
Zelňačka na kterou použijeme sklenici sterilovaného zelí.
Frankfurtská polévka chutná.
Zelňačka s klobásou a kysanou smetanou.
Gulášová polévka podáváme ji s chlebem.
Houbová omáčka se smetanou hotovou ji dochutíme cukrem, solí a citronovou šťávou.
Frankfurtská polévka s párkem
Ochutnejte recept pikantní česnečka s feferonkou.