Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 ml vývaru ze zvěřiny, 130 ml bílého vína, 130 ml červeného vína, 8 listů želatiny, 2 lžíce rybízové zavařeniny, sůl, mletý pepř
Jak připravit tento recept:
V hrnci smícháme vývar ze zvěřiny, oba druhy vína, želatinu rozpuštěnou v teplé vodě, zavařený rybíz, mletý pepř a trochu soli. Směs za stálého míchání zahřejeme. Horkou omáčku přecedíme přes síto a podáváme k pečené nebo dušené zvěřině.
Další recepty:
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Nádivka ke kuřeti ze šunky a rohlíků.
Koprová omáčka se smetanou.
Ryby nakládané na kyselo ve kterých necháme změknout kosti.
Čínské nudle se zelím a nasekanou papričkou.
Borůvkový žahour k přelití lívanců.
Švestková omáčka k masu do které přidáme citronovou šťávu.
Nakládané ryby necháme dva týdny stát v chladničce.
Rajská polévka s kukuřicí a natí.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.
Játrová omáčka s rýží jako přílohou.
Játrová pěna ve formičkách.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Brusinková omáčka ke zvěřině
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka ke zvěřině a recept na přípravu.