Recepty

Recepty > zeleninové > nálev do okurkového salátu

Nálev do okurkového salátu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

250 g mouky, 150 g másla, 200 g nastrouhané mrkve, 1/2 prášku do pečiva, marmeláda, další mouka na vysypání válu

Postup přípravy:

Ve 300 ml studené vody rozmícháme 2 lžíce cukru a dle chuti okyselíme octem nebo citronovou šťávou. Nálev nalijeme k okurkám a promícháme. Podáváne k jídlům jako zeleninovou přílohu.

Další jídla:
Zeleninová polévka s vajíčkem.
Houbové karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.
Ratatouille je francouzský recept.
Rybí karbanátky na které použijeme tresku.
Mrkvová polévka z vývaru zdobená nasekanou petrželkou.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Cuketová polévka s brambory podáváme na stůl.
Hlávkový salát se lžicí citronové šťávy a lžicí olivového oleje.
Cuketa po řecku s cibulí a sýrem.
Kuřecí karbanátky podáváme s vařenými brambory.
Mrkvové šátečky

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo nálev do okurkového salátu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.