Recepty > zeleninové > nálev do okurkového salátu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
250 g mouky, 150 g másla, 200 g nastrouhané mrkve, 1/2 prášku do pečiva, marmeláda, další mouka na vysypání válu
Postup přípravy:
Ve 300 ml studené vody rozmícháme 2 lžíce cukru a dle chuti okyselíme octem nebo citronovou šťávou. Nálev nalijeme k okurkám a promícháme. Podáváne k jídlům jako zeleninovou přílohu.
Další jídla:
Zeleninová polévka s vajíčkem.
Houbové karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.
Ratatouille je francouzský recept.
Rybí karbanátky na které použijeme tresku.
Mrkvová polévka z vývaru zdobená nasekanou petrželkou.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Cuketová polévka s brambory podáváme na stůl.
Hlávkový salát se lžicí citronové šťávy a lžicí olivového oleje.
Cuketa po řecku s cibulí a sýrem.
Kuřecí karbanátky podáváme s vařenými brambory.
Mrkvové šátečky
Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo nálev do okurkového salátu.