Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 kuře, 5 mrkví, 1 rajský protlak, 4 stroužky česneku, 1 cibule, 1 paprika, sladká mletá paprika, pálivá mletá paprika, sůl
Postup přípravy:
Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Kuře rozporcujeme na díly, potřeme rozetřeným česnekem, osolíme, posypeme paprikou. Poté kuře vložíme do pekáčku, přidáme rajský protlak a nakrájenou mrkev, cibuli a papriku a dáme péci do předem vyhřáté trouby. Během pečení podle potřeby průběžně podléváme.
Další jídla:
Kuře pečené na zelí podáváme s bramborovými knedlíky.
Mrkvová polévka z vývaru a mléka.
Dušené žampiony s bambusem ze zeleninového vývaru.
Ořechová bábovka s marmeládou a jablkem.
Francouzské kuře s lilkem bazalkou a tymiánem.
Kuřecí prsíčka na zelí pečeme v troubě.
Medová marináda na maso.
Pečená kachna s jablky a zelím na červeném víně.
Kuřecí maso se žampiony a šunkou.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Rybízové řezy necháme vychladit.
Medové kuře se zelím a žampiony
Recept, podle kterého připravíme pokrm mrkvové kuře.