Recepty > kuře > mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou se sázeným vejcem a kečupem
Potřebné suroviny:
500 g polotovaru na drůbeží sekanou, tuk na opečení, 4 vejce, sůl, kečup, hladká mouka na obalení
Postup přípravy:
Rozmrazený polotovar na drůbeží sekanou rozdělíme na pomoučeném prkénku na čtyři porce, tvarujeme nižší kulaté tvary. Opečeme je na tuku a dáme na teplo nebo současně na dvou pánvích opékáme maso i sázená vejce. Jakmile jsou i vejce upečená, osolíme je, rozdělíme na připravené talíře mleté řízky, na ně klademe sázená vejce, pokapeme je kečupem a ihned podáváme s vařenými brambory.
Další jídla:
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Krůtí řízky
Recept na přípravu jídla mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou se sázeným vejcem a kečupem přináší na talíř svoji chuť.