Recepty > kuře > mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou s míchaným vejcem se sýrem
Potřebné suroviny:
400 g polotovaru na drůbeží sekanou, hladká mouka na obalení, tuk na opečení, 20 g másla, 1 menší cibule, 1 tavený sýr se šunkou, 2 vejce, petrželka
Postup přípravy:
Rozmrazený polotovar na drůbeží sekanou rozdělíme na pomoučeném prkénku na čtyři porce. Tvarujeme nižší kulaté tvary. Zvlášť na pánvi rozehřejeme máslo, zpěníme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, hned na ni přidáme i na menší kousky nakrájený sýr, necháme ho stálým mícháním rozpustit a doplníme vejci. Mícháme do zhoustnutí vajec. Necháme na teple a po obou stranách opečeme připravené řízky. Po opečení je pokryjeme připravenými vejci a na povrchu posypeme na drobno nakrájenou petrželkou. Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovým salátem.
Další jídla:
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí řízky
Recept na přípravu jídla mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou s míchaným vejcem se sýrem přináší na talíř svoji chuť.