Recepty

Recepty > kuře > mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou s anglickou slaninou a zelenou paprikou

Mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou s anglickou slaninou a zelenou paprikou

Potřebné suroviny:

500 g polotovaru na drůbeží sekanou, hladká mouka na obalení, 4 plátky anglické slaniny (nejvýše 100 g), tuk na opečení, 2 zelené papriky

Postup přípravy:

Rozmrazený polotovar na drůbeží sekanou rozdělíme na čtyři porce a na pomoučeném prkénku tvarujeme nižší kulaté tvary. Papriky omyjeme, vyjmeme z vnitřku semena a nakrájíme je co nejtenčeji. Řízky opečeme po obou stranách, na tuku současně opečeme i slaninu. Řízky pokryjeme čtvrtinou nakrájených paprik a každou porci překryjeme vždy také plátkem slaniny.

Další jídla:
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Krůtí řízky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou s anglickou slaninou a zelenou paprikou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.