Recepty > kuře > mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou plněné vejci se žampiony
Potřebné suroviny:
500 g polotovaru na drůbeží sekanou, mouka na obalení, tuk na smažení
Náplň: 20 g másla, 100 g žampionů, 2 vejce, sůl
Postup přípravy:
Rozmražený polotovar na drůbeží sekanou rozdělíme na pomoučeném prkénku na čtyři díly. Rukou roztlačíme placičky. Připravíme náplň. Na másle opažujeme očištěné, velmi tence nakrájené žampiony, osolíme je, aby trochu pustily šťávu, a teprve po krátkém podušení je doplňujeme rozmíchanými vejci. Za stálého míchání necháme ztuhnout. Na připravené placičky rozdělíme náplň a dobře uzavřeme a opět upravujeme pěkný kulatý tvar. Po obou stranách opékáme na pánvi s rozehřátým tukem. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Další jídla:
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Krůtí řízky
Recept na přípravu jídla mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou plněné vejci se žampiony přináší na talíř svoji chuť.