Recepty > kuře > mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou plněné sýrem a šunkou
Potřebné suroviny:
500 g polotovaru na drůbeží sekanou, hladká mouka na obalení, tuk na smažení
Náplň: 100 g šunky nebo šunkového salámu, 50 g tvrdého sýra
Postup přípravy:
Nejprve si připravíme náplň: nakrájíme nadrobno a promícháme šunku s nastrouhaným sýrem. Rozmražený polotovar rozdělíme na prkénku na čtyři díly, rukou je roztlačíme na plochý tvar, naplníme připravenou náplní, také rozdělenou na čtyři díly, dobře uzavřeme do kulatého tvaru a na pánvi s rozehřátým tukem po obou stranách opékáme. K této úpravě se výborně hodí bramborová kaše.
Další jídla:
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Husí játra jako minutka s rýží.
Krůtí řízky
Recept na přípravu jídla mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou plněné sýrem a šunkou přináší na talíř svoji chuť.