Recepty > kuře > mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou plněné jemnými párky
Potřebné suroviny:
500 g polotovaru na drůbeží sekanou, hladká mouka na obalení, 100 g tenkých jemných párků, tuk na osmažení
Postup přípravy:
Párky sloupneme a nakrájíme na osm dílků. Rozmražený polotovar na drůbeží sekanou rozdělíme na čtyři díly a na pomoučeném prkénku roztlačíme na placičku. Doprostřed vložíme jeden díl párků, tj. dva kousky, uzavřeme a upravíme tvar. Opékáme na pánvi s rozehřátým tukem po obou stranách.
Další jídla:
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Krůtí řízky
Recept na přípravu jídla mleté řízky z polotovaru na drůbeží sekanou plněné jemnými párky přináší na talíř svoji chuť.