Recepty

Recepty > kuře > mleté řízky v sýrovém těstíčku z polotovaru na drůbeží sekanou

Mleté řízky v sýrovém těstíčku z polotovaru na drůbeží sekanou

Potřebné suroviny:

400 g polotovaru na drůbeží sekanou, hladká mouka na obalení, 2 vejce, 60 g tvrdého sýra, tukna smažení

Postup přípravy:

Na pomoučeném prkénku rozdělíme rozmražený polotovar na 8 dílků. Na tenko je roztlačíme. Obalujeme je po obou stranách v hladké mouce a postupně pak teprve v rozšlehaných vejcích promíchaných s nastrouhaným sýrem. Vkládáme do pánve s rozehřátým tukem a po obou stranách smažíme. Podáváme s bramborovou kaší.

Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Krůtí řízky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla mleté řízky v sýrovém těstíčku z polotovaru na drůbeží sekanou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.