Recepty

Recepty > kuře > mleté řízky se sýrem z polotovaru na drůbeží sekanou

Mleté řízky se sýrem z polotovaru na drůbeží sekanou

Potřebné suroviny:

300 g polotovaru na drůbeží sekanou, 100 g eidamu, 4 lžíce mléka nebo vody, hladká mouka na obalení, 2 vejce, strouhanka, tuk na smažení

Postup přípravy:

Do misky dáme rozmražený polotovar, přidáme k němu nastrouhaný sýr a podle potřeby zředíme a promícháme na hladké těsto. Na pomoučeném prkénku polotovar rozdělíme na 8 dílů, tvarujeme z nich tenké placičky, obalujeme je nejdříve v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec v prosáté strouhance. Smažíme postupně na pánvi s rozehřátým tukem a podáváme s bramborovou kaší a salátem nebo kompotem.

Další jídla:
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Husí játra jako minutka s rýží.
Krůtí řízky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla mleté řízky se sýrem z polotovaru na drůbeží sekanou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.