Recepty > vepřové maso > maso na gril
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g vepřového, kuřecího nebo jehněčího masa, 100 g uzeného bůčku, 1 zelená paprika, cibule, 2 rajčata, sůl, 2 stroužky česneku, mletý pepř, rozmarýn, tymián, rostlinný olej, špízová jehla nebo špejle
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na kostky, uzený bůček na plátky, očištěnou papriku na kostky, cibuli na kolečka a rajčata na dílky. Maso osolíme, potřeme rozetřeným česnekem, opepříme a posypeme rozmarýnem a tymiánem. Na špízovou jehlu nebo špejli napichujeme střídavě kousky masa, papriku, cibuli, bůček a rajčata. Poté vložíme na gril a grilujeme za potírání olejem.
Další recepty:
kari kuře na grilu, pivovarský tokáň, vepřové kotlety, guláš bez míchání, medová marináda, segedínský guláš, grilovaná krkovice, vepřové kotlety na pomerančích, srbský džuveč, domácí klobásy, vepřové maso v karamelu, zapečené kotlety na slanině, vepřová játra na zázvoru, zavařené vepřové maso, vepřo knedlo zelo
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.