Recepty > polévky > kuřecí vývar s řeřichou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3/4 l kuřecíhho vývaru, olej, 1 kávová lžička hladké mouky, 1 mrkev, 1 cibule, 1 prolisovaný stroužek česneku, 1 smetanový sýr, 1-2 vejce, 2 polévkové lžíce pokrájené pažitky, 2 polévkové lžíce nůžkami odstřihnutých vršků řeřichy
Recept na přípravu:
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, 2 minuty restujeme, zasypeme moukou, kterou zasmažíme a zalijeme vývarem. Když začne vývar vařit, přidáme sýr, který necháme rozvařit, přiklepneme 1 až 2 vajíčka, rozmícháme, necháme 2 minutky provařit, přisypeme nakrájené zelené bylinky a odstavíme z ohně. Dobrou chuť.
Další recepty:
mrkvová polévka s ovesnými vločkami, vepřová kýta na zelenině, kuřecí vývar s drobením, mrkvová polévka, zeleninová pánev na řecký způsob, boršč s klobásou, česnečka recept na přípravu, cibulačka, polévková zelenina, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí na česneku, zeleninová polévka s houbami, drůbeží vývar s rýží, ruský boršč pochází z ruské kuchyně
Ochutnejte recept kuřecí vývar s řeřichou.