Recepty > kuře > kuřecí řízky v cuketě
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 cuketa, 4 plátky kuřecího masa, tvrdý sýr, 4 plátky šunky, mletý pepř, sůl, olej, máslo, vývar
Postup přípravy:
Cuketu oloupeme, nakrájíme podélně na tenké podlouhlé plátky a spaříme v horké vodě. Kuřecí plátky naklepeme a nařízneme kapsu. Do každé kapsy vložíme kousek tvrdého sýra zabaleného v plátku šunky. Řízky osolíme, opepříme, zabalíme do plátků cukety a obalenou kuřecí kapsu sepneme a na lžíci oleje a másla opečeme do zlatova. Pak do pánve k masu přilijeme a dusíme, dokud maso nezměkne.
Další jídla:
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou.
Řecké kuře osmažíme na rozehřátém másle.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Holandský řízek chutná s kompotem.
Marinované kuře podáváme s rýží nebo bramborem.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou pečeme překryté alobalem.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Cuketa na smetaně ochucená majoránkou.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou kterou jej přelijeme.
Kuřecí řízky v alobalu s anglickou slaninou
Recept, podle kterého je hračka připravit kuřecí řízky v cuketě.