Recepty > kuře > kuřecí pošušňání
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
kuřecí plátky, 3 vajíčka, lžička soli, lžička pepře, lžička obyčejné hořčice, lžička kremžské hořčice, lžička worcestrové omáčky, lžíce Maggi, 2 lžíce solamylu, 3 stroužky česneku
Postup přípravy:
Na malé kousky nakrájené kuřecí maso naložíme do marinády, kterou připravíme z uvedených ingrediencí a necháme přes noc uležet v lednici. Poté maso osmažíme na rozehřátém oleji.
Jako přílohu podáváme ke kuřecímu pošušňání chléb, pečivo, brambory, rýži, těstoviny nebo salát.
Další jídla:
Bramborový salát s hráškem a mrkví.
Česnekové kuře na chilli je pikantní úprava.
Neapolské fazole s těstovinami zakápneme olivovým olejem.
Játra na víně kuřecí nebo vepřová.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Kuřecí nudličky s rýží osmažíme na oleji.
Kuřecí salát s broskví z kompotu.
Kuře na kari koření.
Chilli con carne z fazolí.
Hlávkový salát s citronem.
Hovězí vývar se zeleninou - žebra vložíme do hrnce...
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí pošušňání.