Recepty > polévky > kuřecí polévka s jáhly
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 gramů jáhel, 4 ks kuřecí křídla, 3 mrkve, 1 cibule, sůl, 250 g mražené polévkové zeleniny
Recept na přípravu:
Jáhly vložíme do vařící osolené vody, 10 minut vaříme a necháme si je připravené na zavářku. Kuřecí křídla uvaříme v 1,5 litru vody spolu s na drobno pokrájenou mrkví a cibulí. Po uvaření křídel je necháme vychladnout a obereme z nich maso. Do vývaru přidáme mraženou zeleninu, dosolíme a 5 minut povaříme. Nakonec do polévky přidáme pokrájené maso.
Kuřecí polévku s jáhly podávame s pečivem a můžeme ozdobenou petrželkou.
Další recepty:
žampionová polévka, kuřecí polévka, baskické fazole, boloňské špagety, boršč ze tři druhů masa, kuřecí polévka s kukuřicí, houbový guláš, česnečka, brokolicová polévka, smaženice z hub, houbová polévka, pivní polévka s chlebem, krémová žampionová polévka, koprová kulajda, ruský boršč
Ochutnejte recept kuřecí polévka s jáhly.