Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g kuřecího masa, grilovací koření, sádlo nebo olej, 1 velké lečo ve sklenici, kečup, rýže, sůl
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky nebo kostičky, okořeníme grilovacím kořením a necháme chvíli v chladu odležet. Poté rozehřejeme na pánvi trochu sádla nebo oleje, přihodíme okořeněné maso, osmahneme a zalijeme vodou. Maso necháme deset minut podusit. Mezitím si připravíme hrnec s vodou na uvaření rýže. Do mísy dáme lečo, můžeme je trochu rozkrájet nebo i rozmixovat tyčovým mixérem, osolíme, přilijeme kečup a lečo přidáme k podušenému masu. Necháme už jen provařit, aby se lečo dostalo do masa. Mezitím se nám uvařila rýže a můžeme podávat.
Další jídla:
Hlíva s těstovinami které uvaříme dle návodu.
Kuřecí salát s ananasem a pórkem.
Čína z kuřecího masa s medem.
Kuře na kari koření.
Rychlá kuřecí čína z nudliček masa.
Vepřové koleno na červeném víně s kořenovou zeleninou.
Bedly na víně - oloupeme hlavičky...
Těstoviny s rajčaty a bazalkou - těstoviny uvaříme podle návodu...
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Kýta s ananasem podáváme s vhodnou přílohou.
Pečené kuře na bazalce během pečení poléváme vypečenou šťávou.
Kuřecí čína s hlívou
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí lečo.