Recepty

Recepty > kuře > kuře s italskou omáčkou v pomalém hrnci

Recept - Kuře s italskou omáčkou v pomalém hrnci

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 kuře, 200 g rajského protlaku, 1 sáček oliv bez pecek, 1 cibule, 3 stroužky česneku, sůl, 2 zeleninové bujony, bylinkové koření na kuře (může být i provensálské koření)

Postup přípravy:

Do pomalého hrnce vložíme rajský protlak, 400 ml vody, olivy, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, sůl, zeleninový bujon a 2 lžíce bylinek. Obsah pomalého hrnce zamícháme, vložíme rozčtvrcené osolené kuře a pomalíme na LOW 8 hodin.

Kuře s italskou omáčkou podáváme s rýží.

Další recepty:
smažená kuřecí kapsa, plněná kuřecí prsíčka, kuřecí prsíčka s těstovinami, kuřecí řízky v jogurtu, kuřecí svíčková, kuřecí řízky v česnekovém těstíčku, kuře na paprice, kuřecí stehýnka na medu, mexická tortila s kuřecím masem, zapečené kuřecí řízky s houbami, kuře s kari omáčkou, kanadské kuře, marinované kuře

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.