Recepty > kuře > kuře s italskou omáčkou v pomalém hrnci
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 kuře, 200 g rajského protlaku, 1 sáček oliv bez pecek, 1 cibule, 3 stroužky česneku, sůl, 2 zeleninové bujony, bylinkové koření na kuře (může být i provensálské koření)
Postup přípravy:
Do pomalého hrnce vložíme rajský protlak, 400 ml vody, olivy, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, sůl, zeleninový bujon a 2 lžíce bylinek. Obsah pomalého hrnce zamícháme, vložíme rozčtvrcené osolené kuře a pomalíme na LOW 8 hodin.
Kuře s italskou omáčkou podáváme s rýží.
Další recepty:
smažená kuřecí kapsa, plněná kuřecí prsíčka, kuřecí prsíčka s těstovinami, kuřecí řízky v jogurtu, kuřecí svíčková, kuřecí řízky v česnekovém těstíčku, kuře na paprice, kuřecí stehýnka na medu, mexická tortila s kuřecím masem, zapečené kuřecí řízky s houbami, kuře s kari omáčkou, kanadské kuře, marinované kuře
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.