Recepty > vepřové maso > kotlety na česneku a majoránce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kotlety, 2 vejce, 1,5 lžíce solamylu, lžíce kečupu, 3 stroužky česneku, lžička majoránky, lžička mletého pepře, lžička kari koření, sůl, olej
Postup přípravy:
Kotlety zlehka naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nestočily. Smícháme vejce, solamyl, kečup, prolisovaný česnek, majoránku, pepř, kari koření a pečlivě promícháme. Kotlety namočíme v této směsi a prosolíme. Vložíme do lednice, kde je necháme 24 hodin uležet. Poté je na pánvi s rozpáleným olejem smažíme do měkka.
Kotlety na česneku a majoránce podáváme s hranolky nebo rýží a zeleninovým salátem.
Další recepty:
plněné vepřové řízky v trojobalu, kuřecí špízy, vepřové kotlety, špízy z trouby, segedínský guláš, vepřové závitky, vepřová bašta s kari omáčkou, zapečené vepřové řízky na česneku, bůček se zelím, domácí klobásy, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, těstoviny s vepřovou směsí, zapečené vepřové řízky se šunkou a žampiony, katův šleh, česnekové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.