Recepty

Recepty > omáčky > koprovka pro dobrý apetit

Koprovka pro dobrý apetit recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g hovězího předního bez kosti, olej, 40 g hladké mouky, 2 dl mléka, 1 dl smetany, citronová šťáva, cukr, nadrobno pokrájený kopr, sůl

Jak připravit tento recept:

Očištěné a opláchnuté hovězí maso vložíme do osolené vody se zeleninou a uvaříme. Na rozehřátém oleji osmahneme hladkou mouku a zalijeme ji mlékem. Vaříme za stálého míchání dohladka. Přilijeme smetanu, promícháme, dochutíme citronovou šťávou, cukrem a přidáme nadrobno pokrájený kopr. Maso nakrájíme na vhodné porce a vložíme do omáčky, aby se prohřálo.

Koprovku podáváme s uvařeným hovězím masem nakrájeným na plátky a houskovým knedlíkem nebo s vařenými brambory. Před podáváním koprovku zjemníme máslem.

Další recepty:
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Smetanová žampionová polévka se zelenou částí jarních cibulek.
Kuře na medu, česneku a zázvoru přelijeme výpekem z pekáče.
Koprovka ze sterilovaného kopru s kousky másla.
Králík na víně zjemníme ho kouskem másla.
Kuře na rajčatech a paprice před dopečením odkryjeme, aby se vytvořila kůrčička.
Jogurtové těsto na pizzu vložíme zapéct do trouby.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Krabí polévka kterou ochutíme provensálským kořením.
Okurková omáčka s hovězím masem a knedlíky.
Cibulačka gute Apetit na německý způsob.
Koprovka bez masa dochucená octem.
Fazolky na smetaně s hovězím masem pokrájeným na plátky.
Koprovka z mléka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje koprovka pro dobrý apetit a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.