Recepty > těstoviny > kolínka se salámem
Suroviny potřebné pro přípravu:
45 dkg kolínek, salám dle chuti, 2 pórky, stroužek česneku, olej, pepř, 7 dkg rajčatového protlaku, sůl, nať
Recept na přípravu:
Pórek očistíme, pokrájíme a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme rajčatový protlak,nakrájený salám, prolisovaný česnek a dusíme asi 10 minut. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou nať. Těstoviny uvaříme a smícháme s připravenou směsí.
Další recepty:
Smetanová omáčka s tuňákem a limetkou.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Tagliatelle alla cardinale ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Boloňské špagety jsou klasika.
Kolínka s vejcem mícháme, dokud se nevytvoří hrudky.
Těstoviny s tuňákem a sušenými rajčaty, pro zpestření můžeme přidat i olivy či kapary.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.
Tagliatelle s krevetami a petrželkou na ozdobení.
Brokolice se sýrovou omáčkou se vyznačuje charakteristickou chutí.
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem podáváme ještě teplé.
Tagliatelle se smetanovou omáčkou
Jídlo skvělé chuti, které přináší recept kolínka se salámem.