Recepty

Recepty > těstoviny > tagliatelle alla cardinale

Tagliatelle alla cardinale

Suroviny potřebné pro přípravu:

Na 4 porce: 400 g těstovin tagliatelle, 4 stroužky česneku, 8 rajčat, 200 g parmezánu, hrst petrželky, olivový olej extra virgin

Recept na přípravu:

Česnek nakrájíme a osmažíme na olivovém oleji. Téměř okamžitě k němu přidáme nakrájená rajčata, aby se nepřipálil a nezhořkl. Rajčata můžeme dusit se slupkou a může v nich zůstat trochu šťávy. Mezitím si uvaříme tagliatelle al dente a trošku vody z těstovin přidáme i do pánve. Scezené nudle přidáme do pánve k rajčatům, kde dojdou. Promícháme a posypeme parmazánem, který si výjimečně nakrouháme na tenké plátky. Ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.

Další recepty:
Brokolice se sýrovou omáčkou se vyznačuje charakteristickou chutí.
Těstoviny s tuňákem a parmazánem který nastrouháme.
Treska s rajčaty kterou přelijeme šťávou.
Boloňské špagety jsou klasika.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Kuře s olivami ještě krátce prohřejeme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Fazolačka z konzervy kterou podáváme s chlebem.
Těstoviny s tuňákem a sušenými rajčaty, pro zpestření můžeme přidat i olivy či kapary.
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Smetanová omáčka s tuňákem a limetkou.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Tagliatelle se smetanovou omáčkou

Recepty
Motto

Jídlo skvělé chuti, které přináší recept tagliatelle alla cardinale.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.