Recepty > vepřové maso > katův šleh z vepřového masa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
750 g vepřového masa, sůl, pepř, olej, 150 g cibule, 100 g sterilovaných okurek, 100 g sterilované kapie, 80 g feferonek (mohou být i beraní rohy), 100 g kečupu, worcestrová omáčka
Postup přípravy:
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmahneme doměkka. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, okurky, kapii, feferonky, kečup a worcestrovou omáčku. Krátce podusíme aby se zelenina zcela nerozvařila.
Katův šleh podáváme s rýží nebo hranolky jako přílohou.
Další recepty:
katův šleh, vepřová kýta plněná vejci, pivovarský tokáň, vepřová kýta na indonéský způsob, zapečená bramborová kaše, masový dort, kuřecí katův šleh, vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem, domácí klobásy, vepřové kotlety na smetaně se žampiony, vepřové medailonky na pomerančích, bůčková roláda, zavařené vepřové maso, zapečená vepřová panenka na Moravance
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.