Recepty

Recepty > vepřové maso > zapečená vepřová panenka na Moravance

Recept - Zapečená vepřová panenka na Moravance

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Vepřová panenka, sůl, mletý pepř, strouhanka, vejce, olej, sklenice sterilované zeleniny Moravanka, máslo

Postup přípravy:

Vepřovou panenku osolíme, opepříme, naklepeme, obalíme ve strouhance a poté ve vajíčku a na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme dozlatova.

Osmaženou vepřovou panenku vložíme do pekáčku a zalijeme celou sklenicí Moravanky. Přidáme trochu másla a v předem vyhřáté troubě pečeme při 200 °C asi 45 minut.

Zapečenou vepřovou panenku na Moravance podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší jako přílohou.

Další recepty:
vepřová kýta plněná vejci, pivovarský tokáň, vepřová kýta na indonéský způsob, zapečená bramborová kaše, masový dort, selský řízek, vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem, vepřové kotlety na smetaně se žampiony, vepřové medailonky na medu a chilli papričce, bůčková roláda, domácí klobásy, zavařené vepřové maso, vepřová panenka na víně

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.