Recepty > vepřové maso > jogurtová marináda na řízky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 bílý jogurt, 1 vejce, 1 lžička kari koření, 1 lžička vegety, 1 lžíce solamylu, 1 lžíce oleje, trocha soli (popřípadě koření - pepř, grilovací koření apod.)
Postup přípravy:
Všechny suroviny smícháme a do směsi naložíme naklepané řízky (vepřové, kuřecí ...) a necháme je alespoň den (i déle) marinovat v lednici. Poté je obalíme ve strouhance a smažíme na rozehřátém oleji.
Další recepty:
vepřová kotleta se šunkovou omáčkou, vepřová krkovice, pivovarský tokáň, marináda na kuřecí maso, vepřové řízky na malajský způsob, katův šleh z vepřového masa, holandské řízky, grilovaná krkovice, srbský džuveč, domácí klobásy, vepřové řízky v zakysané smetaně, nakládaný bůček, džuveč, zavařené vepřové maso, kuřecí řízky v jogurtu
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.