Recepty

Recepty > vepřové maso > holandské řízky

Recept - Holandské řízky

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500-600 g vepřového bůčku, 20 dkg tvrdého sýru, 0,2 l mléka, sůl, vegeta, mouka, vejce, strouhanka, olej

Postup přípravy:

Maso a sýr pomeleme. Přidáme mléko, sůl a vegetu. Hotovou směs necháme přes noc odležet a druhý den z něj vytvoříme placičky, které obalíme jako řízky v trojobalu (mouka, rozšlehané vejce, strouhanka) a osmažíme na rozpáleném oleji.

Další recepty:
vepřové koleno, pivovarský tokáň, francouzské kuřecí řízky, slovenské strapačky, kuřecí řízky v jogurtu, selský řízek, vepřové nudličky s houbami, pikantní vepřová krkovička, vepřové medailonky na medu a chilli papričce, vepřové plátky zapečené s brambory a smetanou, domácí klobásy, vepřové nudličky na víně, vepřový jazyk s křenovou omáčkou

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.