Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřové řízky v zakysané smetaně

Recept - Vepřové řízky v zakysané smetaně

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

6-8 vepřových řízků, 1 zakysaná smetana, 1 vejce, 2 lžíce Solamylu, 1 lžíce Vegety, česnek, pepř, sůl, olej

Postup přípravy:

Zakysanou smetanu, vejce, Solamyl, Vegetu, česnek a pepř smícháme a podle potřeby dosolíme. Do takto připravené marinády vložíme naklepané řízky a necháme v chladu alespoň 12 hodin marinovat. Poté řízky obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji z obou stran osmažíme.

Vepřové řízky v zakysané smetaně podáváme s brambory v jakékoliv úpravě, zeleninou nebo zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou.

Další recepty:
vepřové maso v sýrovém županu, pivovarský tokáň, jablka v županu, vepřová kýta plněná vejci, holandské řízky, katův šleh z vepřového masa, vepřová kýta na zelenině, domácí klobásy, vepřové kotlety na smetaně se žampiony, vepřové medailonky na pomerančích, bůčková roláda, zavařené vepřové maso, zapečená sekaná s rajčaty a sýrem

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.