Recepty > polévky > jednoduchá krupičná polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 lžíce krupice, 2 lžíce oleje, libeček, 1 vejce, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Vodu s libečkem dáme vařit. Mezitím si na rozehřátém oleji osmažíme krupici, nasypeme ji do vařící se vody a vaříme asi 10 minut. Nakonec přidáme rozšlehané vajíčko a nadrobno nakrájenou petrželku.
Další recepty:
Krémová zelňačka s česnekem a smetanou.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem nebo samotný.
Bramboračka s houbami a drceným kmínem.
Ryby nakládané na kyselo necháme uležet na chladném místě.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Houbová omáčka se smetanou dochucená citronovou šťávou.
Sýrová polévka s bramborem posypaná nastrouhaným eidamem.
Kyselo s houbovo-vaječnou směsí.
Česnečka s bramborem a opečeným chlebem.
Houbová polévka se smetanou ozdobená zelenou petrželí.
Jednoduchá špenátová polévka ochucená rozetřeným česnekem.
Houbová polévka na kyselo
Ochutnejte recept jednoduchá krupičná polévka.