Recepty

Recepty > polévky > japonská polévka z vepřového masa se zeleninou (Buta džiru)

Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou (Buta džiru)

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g tučného vepřového masa, 50 g sušených hub, 1 karotka, 100 g pórku
Polévkový základ: 4 hrnečky vody, sůl, glutasol, 1 lžička sójové omáčky, čtvrt lžičky mletého zázvoru

Recept na přípravu:

Vepřové maso, houby, karotku a pórek nakrájíme na tenké plátky. Uvaříme si polévkový základ (podle chuti můžeme přidat i více sójové omáčky) a přidáme do něj nakrájenou zeleninu. Když se polévka vaří, přidáme maso nakrájené na tenké plátky a krátce povaříme. Podáváme každému na misku a podle chuti přikořeníme zázvorem.

Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou kterou přelijeme vývarem.
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a trochou sýra.
Kuřecí ragú podusíme 15 minut.
Babiččina bramboračka z babiččina receptáře.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Slepičí polévka s nudlemi uvařenými zvlášť.
Bramboračka na másle ze kterého připravíme jíšku.
Fazolová čorba ozdobená snítkou kopru.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Francouzská cibulačka s vínem zapečená v troubě.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Francouzská cibulačka se sýrem a kousky bagety.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Japonská polévka miso s mořskou řasou wakame

Recepty
Motto

Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou (Buta džiru) má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.