Recepty

Recepty > polévky > fazolačka se zelím

Fazolačka se zelím recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2-3 syrové brambory, polovina sklenice kysaného nebo sterilovaného zelí, konzerva červených fazolí, 1-2 nožičky valašské klobásy, sůl, kmín, 1 masox, odravka, šlehačka, sladká chilli omáčka

Recept na přípravu:

Brambory nakrájíme na kostičky, přidáme kmín, masox a špetku soli a vaříme. Za 10 minut přidáme pokrájené zelí a po dalších 0 minutách na půlkolečka nakrájenou klobásu. Když jsou brambory měkké, přidáme propláchnuté sterilované fazole, prohřejeme a dochutíme.

Na talíři porce polévky ozdobíme lžící smetany a dle chuti lžičkou sladké chilli omáčky.

Další recepty:
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Rajská polévka se smetanou kterou na talíři polévku posypeme strouhaným sýrem.
Fazolačka z konzervy podávaná s chlebem.
Rajčatová polévka z konzervy s bazalkou a worcesterovou omáčku.
Halušky se zelím a uzeným masem během dušení podléváme vývarem.
Jemná cibulačka s vejcem.
Houbová polévka se smetanou by se měla vařit nejméně dvacet minut.
Francouzská zeleninová polévka s na kostičky nakrájenými brambory.
Fazolačka s uzeným masem, brambory a česnekem.
Rychlá rybí polévka z file kterou dochutíme citronovou šťávou.
Fazolačka s klobásou

Recepty
Motto

Ochutnejte recept fazolačka se zelím.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.