Recepty > polévky > japonská polévka z vajec a zeleniny (Tamago súpu)
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 šálky vývaru, 1 a půl lžičky sójové omáčky, 1 okurka nebo 200 g fazolek, 4 vejce, glutasol, sůl
Recept na přípravu:
Do vývaru přidáme sójovou omáčku a sůl a přivedeme do varu. Okurku nebo fazolky nakrájíme na malé kousky a přidáme do polévky. Když je zelenina měkká, přidáme rozšlehaná vajíčka, která po vlití do polévky už dále nevaříme. Podáváme v miskách. Dochutíme glutasolem.
Další recepty:
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Slepičí polévka s nudlemi uvařenými zvlášť.
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a trochou sýra.
Bramboračka na másle ze kterého připravíme jíšku.
Fazolová čorba ozdobená snítkou kopru.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Francouzská cibulačka s vínem zapečená v troubě.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Kuřecí ragú podusíme 15 minut.
Francouzská cibulačka se sýrem a kousky bagety.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou přelijeme vývarem.
Babiččina bramboračka z babiččina receptáře.
Japonská polévka miso s mořskou řasou wakame
Japonská polévka z vajec a zeleniny (Tamago súpu) má své chuťové kouzlo.