Recepty

Recepty > polévky > japonská kuřecí polévka (Tori džiru)

Japonská kuřecí polévka (Tori džiru)

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 kuřecí stehna, 5 šálků vody, 100 g ředkve, polovina šálku hub, 100 g karotky, 3 polévkové lžíce bílého vína, 1 pórek, sůl

Recept na přípravu:

Kuřecí stehna vaříme ve vodě, až maso odpadne od kosti. Sebereme mastnotu z vývaru. Maso nakrájíme na malé kousky, dáme zpět do vývaru, přivedeme do varu a zmírníme plamen. Omytou karotku, ředkev a houby nakrájíme na tenká kolečka, která přidáme do polévky. Navrch polévky dáme drobně rozsekaný pórek a dokořeníme podle chuti.

Další recepty:
Francouzská cibulačka se sýrem a kousky bagety.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Slepičí polévka s nudlemi uvařenými zvlášť.
Fazolová čorba ozdobená snítkou kopru.
Bramboračka na másle ze kterého připravíme jíšku.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou přelijeme vývarem.
Babiččina bramboračka z babiččina receptáře.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a trochou sýra.
Francouzská cibulačka s vínem zapečená v troubě.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Kuřecí ragú podusíme 15 minut.
Italská rajčatová polévka

Recepty
Motto

Japonská kuřecí polévka (Tori džiru) má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.