Recepty

Recepty > polévky > hříbková kulajda

Hříbková kulajda recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 kg hřibů, 500 g brambor, sůl, kmín, 1 cibule, 250 ml kysané smetany, lžíce hladké mouky, 2 vejce, lžíce octa, lžíce nasekaného kopru

Recept na přípravu:

Hřiby nakrájíme na kousky, brambory na kostičky, vložíme do slané vody spolu s kmínem a nakrájenou cibulí a vaříme do měkka. Zahustíme smetanou se zakvedlanou moukou a krátce povaříme. Nakonec přidáme rozkvedlaná vejce, ocet, povaříme. Při podávání jednotlivé porce posypeme koprem.

Další recepty:
Bílá polévka s vajíčkem a smetanou.
Koprová kulajda s bramborem.
Rychlá polévka - doba přípravy činí přibližně půlhodinu...
Hříbky na slanině s paprikou.
Rychlá rajská omáčka z protlaku.
Rychlá smetanová omáčka se šunkou zalitá šlehačkou.
Rychlá česnečka doplníme osmaženými kostičkami housky.
Sojové mléko připravíme z bobů.
Polévka kulajda na kterou použijeme dvě hrsti sušených houb.
Bramborová kaše s mlékem.
Rychlá polévka z masoxu

Recepty
Hříbková kulajda

Ochutnejte recept hříbková kulajda.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.