Recepty

Recepty > polévky > hovězí vývar z předního hovězího

Hovězí vývar z předního hovězího

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g předního hovězího masa, 30 g hoblinek z tuňáka kacuobuši, 1 plátek řasy kombu, 4 plátky toustového chleba, 1 mrkev, 50 g lusků mladého hrášku, olej na smažení

Recept na přípravu:

Maso vložíme do studené vody a vaříme asi 1 hodinu. Během vaření sbíráme z povrchu pěnu. Pak maso vyjmeme, přidáme kacuobui a kombu a vývar povaříme ještě 10 minut. Kombu vyjmeme. Chléb mezitím nakrájíme na obdélníky a osmažíme z obou stran v rozehřátém oleji. Osmažený chléb vložíme do misky a zalijeme vývarem, aby polévka sahala do poloviny osmaženého chleba. Mrkev a lusky hrášku předem nakrájíme na velmi jemné nudličky a do každé misky dáme malý kopeček od obou druhů zeleniny.

Další recepty:
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Bramboračka na másle ze kterého připravíme jíšku.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Pórková polévka s vajíčkem a nadrobno nasekanou petrželkou.
Drůbková polévka s knedlíčky kterou podle chuti dosolíme.
Květákové placičky se sýrem osmažime ze všech stran do zlatohněda.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou přelijeme vývarem.
Babiččina bramboračka z babiččina receptáře.
Francouzská cibulačka s vínem zapečená v troubě.
Žampionový krém vaříme.
Francouzská cibulačka se sýrem a kousky bagety.
Fazolová čorba ozdobená snítkou kopru.
Dršťková polévka z václavek do níž vmícháme prolisovaný česnek.
Hovězí vývar se zeleninou

Recepty
Motto

Hovězí vývar z předního hovězího má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.