Recepty > hovězí maso > hovězí plátky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Hovězí plátky, sůl, pepř, cibule, olej, kečup, plnotučná hořčice
Postup přípravy:
Naklepané, osolené a opepřené plátky masa vložíme na rozpálený olej a zprudka z obou stran orestujeme, vyjmeme a na zbylém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli do zesklovatění. Přidáme maso, zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené, přidáme kečup, hořčici a vaříme do změknutí masa. Z kečupu a hořčice by měla být řidší omáčka, kterou polijeme přílohu, například brambory nebo rýži.
Další recepty:
farmářský guláš, chilli con carne, hovězí plátky na jablcích a provensálském koření, bramborák plněný masem a romadúrem, hovězí plátky na houbách, hovězí guláš, ptáčky se zeleninou, rajská omáčka s hovězím masem, hovězí polévka s mletým masem, segedínský guláš, ruský boršč, hovězí s pórkovou omáčkou, zapečené mexické plátky, svíčková omáčka na smetaně, hovězí steaky
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.