Recepty

Recepty > polévky > gulášová polévka s bílými fazolemi

Gulášová polévka s bílými fazolemi recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g předního hovězího masa, 1 střední cibule, 100 g bílých fazolí, 3 lžíce oleje, 1 lžíce mleté sladké papriky, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Fazole namočíme předem na 3-5 hodin do vody, aby nabobtnaly. Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou, krátce zamícháme a podlejeme 3 lžícemi vody. Přidáme na nudličky nakrájené maso, sůl, pepř. Maso ze všech stran ve šťávě srazíme a šťávu při mírném podlévání několikrát vydusíme, až se tuk od ní odděluje. Potom zalejeme potřebným množstvím vody (asi 1,25 litru) a přidáme oprané fazole. Polévka se nezahušťuje, můžeme si ji připravit i den předem.

Další recepty:
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Fazolačka s klobásou, prolisovaným česnekem a octem.
Gulášová polévka z hovězího masa do které můžeme přidat i prolisovaný česnek.
Fazolačka se smetanou kterou můžeme mírně dokyselit octem.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné zahuštěná a povařená.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Chlebová polévka do které přidáme rozkvedlané vajíčko.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Fazolačka s uzeným masem a bramborem.
Cuketová polévka se sýrem a utřeným česnekem.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Dršťková omáčka na víně s rýží.
Rychlá gulášová zelňačka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept gulášová polévka s bílými fazolemi.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.