Recepty

Recepty > polévky > frankfurtská polévka s párkem

Frankfurtská polévka s párkem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

20 dkg párků, 40 g másla, 250 g brambor, 50 g hladké mouky, 1 cibule, mletá paprika, pepř, 150 ml mléka, aromat

Recept na přípravu:

Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém másle, zasypeme moukou a připravíme jíšku, vmícháme papriku, vše podlijeme vodou, rozšleháme a 10 minut povaříme. Přidáme brambory nakrájené na kostičky, sůl, pepř a vaříme do změknutí brambor. Přidáme mléko, vegetu, na kolečka nakrajené párky, polévku přivedeme k varu a dovaříme. Při podávání posypeme pažitkou.

Další recepty:
Gulášová polévka z mletého masa necháme ji důkladně provařit.
Velikonoční nádivka s kopřivami zpestřuje Velikonoce.
Bramborový guláš je dochucena česnekem a kořením.
Česnečka z pěti stroužků.
Zelňačka na kterou použijeme sklenici sterilovaného zelí.
Gulášová polévka podáváme ji s chlebem.
Kuřecí nudličky s rýží z řízků.
Frankfurtská polévka chutná.
Zelňačka s klobásou a kysanou smetanou.
Houbová omáčka se smetanou hotovou ji dochutíme cukrem, solí a citronovou šťávou.
Šumavská velikonoční polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept frankfurtská polévka s párkem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.