Recepty

Recepty > polévky > frankfurtská polévka s klobásou

Frankfurtská polévka s klobásou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

40 g sádla, 40 g cibule, troška hladké mouky, mletá sladká paprika, vývar, mletý pepř, vegeta, 100 ml mléka, 100 g pikantní klobásy, petrželová nať

Recept na přípravu:

Na rozehřátém sádle osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přisypeme mouku, kterou také krátce osmahneme. Ke konci přidáme papriku a za stálého míchání zředíme vývarem, povaříme a dochutíme pepřem a vegetou. Přidáme mléko, klobásy nakrájené na kolečka a ještě krátce povaříme. Přidáme nadrobno pokrájenou petrželovou nať.

Podáváme s pečivem.

Další recepty:
Sýrová polévka s noky které zaváříme.
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Zelňačka s klobásou ke které přidáme cukr.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny zalitá smetanou.
Frankfurtská polévka s párkem kterou posypeme pažitkou.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme nasekaný kopr.
Bramboračka s kroupami vařená do změknutí brambor.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme na talíři.
Frankfurtská polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept frankfurtská polévka s klobásou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.