Recepty

Recepty > polévky > cibulačka z hovězího vývaru

Recept - Cibulačka z hovězího vývaru

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

5 cibulí, 8 dkg másla, 2 lžíce hladké mouky, 1 litr hovězího vývaru, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Na slabé půlměsíčky nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém másle, přidáme mouku, když začne mouka hnědnout, přilijeme vývar a vaříme do změknutí cibule. Nakonec ještě dochutíme solí.

Při podávání nalijeme do talíře, nasypeme na kostičky nakrájený a orestovaný chléb, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme petrželkou.

Další recepty:
zelná polévka, marinovaná vepřová žebra, zelné závitky, zelná omáčka, slavnostní vepřová žebírka pro slavnostní příležitosti, polévka cibulačka se sýrem, chilli omáčka, smetanová bramboračka s houbami, chilli con carne, kuřecí vývar s drobením, koprová kulajda, bramborová kaše ze starších brambor, smetanová omáčka okyselená octem, brokolicová polévka

Recepty
Cibulačka

Ochutnejte recept cibulačka z hovězího vývaru.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.